Geen producten (0)
Geen producten (0)

High Bay LED verlichting lichtbak voor werkplaats / magazijn etc

€ 136,00 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode BR-HBL50W
EAN code BR-HBL-50W-03
Productcode leverancier BR-HBL50W
Omschrijving

Niet alleen een fraaie lamp met een high-tech uitstraling, maar ook zeer functioneel. Ter vervanging van oude TL verlichting. Beter dan LED TL verlichting. Veel licht tegen lage kosten. Deze zg LED High Bay industriele verlichting met een vermogen van 50 Watt geeft meer licht tegen lagere kosten dan oude TL's of zelfs LED TL lampen. Door apart te bestellen draaibare beugels zijn de lampen zowel aan de wand als aan het plafond te bevestigen. Standaard zitten er staaldraden met oog bij, om aan een plafondhaak op te hangen.

 

Toepassingen: magazijnverlichting, werkplaatsverlichting, sportzaalverlichting, garageverlichting, winkels, showroom. Deze lage prijs is inclusief BTW.

Eigenschappen

 • 50 Watt Lineair High Bay verlichting met Philips SMD3030 chip en Meanwell Driver (inclusief kabel-ophanging, de zwarte metalen beugels waarmee u de lamp onder een hoek kunt monteren zijn apart te bestellen)
 • Kleur 6000-6500K
 • 5000 Lumen
 • CE keur
 • TUV keur
 • Afmetingen slechts: 63 x 14 x 8 cm
 • Gewicht: 2,37 kg
 • Werkt op 100-277 Volt wisselspanning
 • Toegepaste LED's: SMD3030
 • Waterdicht: IP65
 • Omgevingstemperatuur: -20 tot +50 graden Celsius
 • Uitvoering: breedstraler met een bundel van 100 graden. Ook leverbaar als verstraler voor montage op hoogtes van meer dan 4-5 meter.

Voordelen

 • Meer licht dan oude TL verlichting, zelfs meer dan LED TL verlichting
 • Prettiger aan de ogen
 • Start meteen op, geen geflikker, daardoor goed toepasbaar met een bewegingssensor of naderingsschakelaar
 • Door mogelijkheid van deze sensor nog minder energieverbruik
 • 13x langere levensduur dan TL verlichting, dus minder vervangingskosten
 • Levensduur 35.000 uur (dit is 15 jaar bij 9 uur per dag)
 • Energie Investerings Aftrek mogelijk, tot 68%
 • Deze LED magazijnlamp / werkplaatsverlichting werkt ook in koude omgevingen zoals een koelcel
 • Bevat minder gevaarlijke stoffen dan TL verlichting

Deze standaard uitvoering is 50 Watt, Vraag naar de staffelkorting bij grotere afname. Op bestelling ook leverbaar in hogere vermogens, prijzen incl BTW:

100 Watt LED High Bay - 199 euro (exclusief ophangbeugels, maar wel met set ophangkabels)
150 Watt LED High Bay - 259 euro (exclusief ophangbeugels, maar wel met set ophangkabels)
200 Watt LED High Bay - 339 euro (exclusief ophangbeugels, maar wel met set ophangkabels)

 

Wat zijn "High Bay toepassingen? 
Verlichting voor industriële toepassingen moet robuust zijn en bestand tegen de extremere omgevingsinvloeden. LED industrie verlichting heeft een aantal kenmerken. LED High-Bay armaturen zijn armaturen ontworpen voor de hogere toepassingsgebieden. Denk aan industrie, magazijnen, hangars en loodsen met een zeer hoog plafond. In de meeste gevallen is de verlichting gemonteerd tussen de 6 en 14 meter hoog die door magazijnrekken, voorraad of machines niet eenvoudig te bereiken zijn. High-Bay armaturen zijn ontwikkeld als industrie verlichting voor hooggelegen en moeilijk bereikbare toepassingen.

 

Zijn High Bay armaturen ook geschikt als buitenverlichting en outdoor-toepassingen? 

Ja, de meeste High-Bay LED en inductieverlichting is ontworpen om te functioneren bij extreme externe invloeden zoals vocht, spatwater, stof en andere invloeden die veelvuldig voorkomen in de openbare toepassingsgebieden. Er bestaan ook T5 tl-armaturen ontworpen voor de hogere gebieden, maar deze zijn meestal niet waterproof. De mate van bescherming tegen externe invloeden van het armatuur wordt omschreven met de zogeheten IP-classificatie. Watervaste armaturen vallen onder de IP65 beschermingsklasse of hoger. Deze producten zijn bestand tegen extreme omstandigheden zoals trillingen, vocht en waterinvloeden.

Besparing

Informeer uzelf en vervang direct uw gasontladingslampen en Metaalhalidelampen en bespaar flink op uw toekomstige energienota’s. Kies voor de LED high bay lampen als energiezuinig alternatief en bespaar eenvoudig 50% energieverlichtingskosten in uw hoge bedrijfshallen of bedrijfsmagazijn. Met additionele slimme lichtsystemen of sensoren kunt u zelfs tot op 80% energie besparen met een betere lichtkwaliteit! De Industriële high bay LED lamp is leverbaar in diverse uitvoeringen en lichtkleuren. 

LED verlichting voor de industrie sector is de beste keuze. Industriebedrijven die staat bekend om de moeilijk toegankelijke en hoge plafonds. Omdat LED veel langer meegaat dan conventionele concurrenten, besparen bedrijven ook op vervangingskosten. Goede kwaliteit industriële LED-armaturen hebben een levensduur van zeker 50.000 branduren. Dit is een lange periode van energie besparen, kies uw leverancier dan ook zorgvuldig uit en vergelijk de high-end industrie LED verlichting op de markt.

Investeringsaftrek

U wilt voor uw onderneming fiscaal voordeel behalen en investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie. Dit kan via de regeling Energie-ivesteringsaftrek (EIA)

Uw energiezuinige investering levert het u ook een lagere energierekening op. Door deze regeling stimuleert het ministerie va Economische Zaken duurzaam ondernemen. Fiscale aftrek is mogelijk voor duidelijk omschreven investeringen maar natuurlijk ook voor maatwerkinvesteringen die u een flinke energiebesparing opleveren. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft een energielijst opgesteld met energiezuinige en milieuvriendelijke technieken die u fiscaal voordeel oplevert. U kunt in deze energielijst makkelijk zoeken op uw aanpassingen zoals LED verlichting. U kunt 58% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst, boven op uw gebruikelijke afschrijving. Het aanvragen van EIA dient binnen 3 maanden te gebeuren. Aanvragen kan makkelijk via Mijn RVO. Benieuwd naar succesverhalen van andere ondernemers? Bekijk de praktijkverhalen.

Reacties